Het Moment in Nevele bezorgt u, uw vrienden, familie, collega’s inderdaad dat mooiste moment. Deze feestzaal, gelegen dichtbij de afritten Nevele en Drongen en op korte afstand van Deinze, is de ideale plaats voor al uw feesten/evenementen.

Onze passie voor dagvers koken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en onze bediening met de glimlach staan centraal voor onze feestzaal.  Een winnende topcombinatie!

We helpen u graag met onze kennis en ervaring om uw feest op maat en budget uit te werken. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom voor events gaande van receptie tot een uitgebreid all-in feest waarbij u alleen de benen onder tafel moet schuiven.

Voor bedrijven zijn er de nodige voorzieningen om lunch en presentatie op een naadloze wijze met elkaar te vermengen. En zo kan iedereen genieten van die momenten die extra zin geven aan het leven!

We vermelden ook graag nog de tuin, een ruime parking, de trampoline en springkasteel voor de kids, beamer en scherm, TV, geluidsinstallatie, huiselijke sfeer, … kortom, alles om uw feest of event tot een succes te brengen!

Reacties van onze klanten